نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا نرم افزار ویراستیار ورد پروژه درس توربولانس، بررسی اثرات ویسکوز در پسماند شاک های انبساطی در جریان های مافوق صوت پروژه درسی پیرامون خنک کاری موتورهای مغناطیس دائم به کمک روش های مختلف و به خصوص استفاده از لوله حرارتی(Heat pipe) پروژه درس دینامیک سیالات محاسباتی(CFD)، کد تولید شبکه حول دماغه، ایرفویل و صفحه دارای حفره پروژه درس دینامیکی سیالات محاسباتی(CFD)، حل معادله ورتیسیتی و تابع جریان به کمک روش روش (اف-تی-سی-اس) صریح وفرمول بندی گوس-سایدل نقطه ای پروژه درس دینامیک سیالات محاسباتی(CFD)، محاسبه توزیع دما در داخل لوله به کمک حل معادله انرژی یک بعدی با استفاده از روش های تحلیلی، تقریب تفاضل پسروی مرتبه اول برای عبارت جابجایی و تقریب تقاضل مرکزی مرتبه دوم برای عبارت انتشار، تقریب تفاضل پس روی مرتبه دوم برای عبارت جابجایی، تقریب تفاضل مرکزی مرتبه دوم برای عبارت جابجایی و فرمولبندی ضمنی برج هرست – نورمن فاستر ورزش و چاقی کاربرد فرایند تحلیل سلسله مراتبی (ahp) در ارزیابی توان اکولوژیک برای توسعه روستایی- شهری THE SPRINGER INDEX VIRUSE برنامه نویسی خطی مقاله درباره تئاتر تاريخچه هوش مصنوعی آشنایی با روتر نیاز انسان به دین پروژه درس دینامیک سیالات محاسباتی(CFD)، حل معادله برگرز به روش لاکس، وندورف، لاکس-وندورف، مک کورمک، بیم ورمینگ پروژه درس دینامیک سیالات محاسباتی(CFD)، حل جریان تراکم ناپذیر دوبعدی در بین ورودی و خروجی یک محفظه و محاسبه تابع جریان به کمک روش های گوس-سایدل، SOR و ADI راهنمای نصب گام به گام توزیع Ubuntu 5.10 تحقیق درباره کنترل کیفیت ويژگيهای هسته هاي اتمی اینترنت و شبکه الگوریتم های مرتب سازی تحقیق درباره بلوتوث سیگنالینگ تلفن آشنایی با نرم افزار Orcad پروژه درس دینامیک سیالات محاسباتی(CFD) شامل حل معادله هدایت حرارتی یک بعدی غیر دائم با استفاده از روش های  صریح (اف-تی-سی-اس)، دفورت-فرانکل، لاسونن، کرانک نیکلسون نقشه های کامل تاسیسات مکانیکی یک بیمارستان شرح مختصري از شاهنامه طراحی نازل اسپایک، آیرواسپایک و مخروطی به کمک روش مشخصه ها (Characteristics Method) آشنایی با XSD برج نخیل مرکز تجارت جهانی شانگهای جزوه دست نویس درس ریاضی 2 دکتر معتقدی جهت آمادگی آزمون کارشناسی ارشد جزوه آمادگی آزمون کارشناسی ارشد درس ریاضی 1 دکتر معتقدی کد عددی محاسبه ریشه تابع به روش successive substituation کد عددی محاسبه جستجوی ریشه(Root Search) کد عددی محاسبه ریشه به کمک روش نیوتن(Newton Method)

مطالب

طرز تهیه کاچی

مواد لازم برای کاچی : آرد گندم  یک پیمانه  کره یا روغن  ۱۰۰_۱۵۰ گرم  شکر  ۱ پیمانه  گلاب  یک‌ چهارم پیمانه زعفران ساییده شده به میزان دلخواه آب ۳ پیمانه *  ادویه های م...

دو شنبه 9 دی 1398

مدیر

مدیر

مواد لازم برای کاچی : آرد گندم  یک پیمانه  کره یا روغن  ۱۰۰_۱۵۰ گرم  شکر  ۱ پیمانه  گلاب  یک‌ چهارم پیمانه زعفران ساییده شده به میزان دلخواه آب ۳ پیمانه *  ادویه های مخصوص کاچی از هر کدام یک‌ چهارم قاشق چایخوری * ادویه های مخصوص کاچی : دارچین، زیره، فلفل سیاه، رازیانه، پودر زنجبیل، زردچوبه خیلی کم، پودر هل، پودر تخم گشنیز که میزان آن بستگی به ذائقه خودتان است من تقریبا از هر کدام یک‌ چهارم قاشق چایخوری ریختم ولی دارچین را کمی بیشتر ریختم.

طرز تهیه کاچی مخصوص : ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود.

سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند.

شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.

دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

بعد از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید.

پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

حالا ادویه ها را یکی یکی اضافه کرده هم می زنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها در بیاید، پس از آماده ‌شدن آرد و ادویه ها، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید.

این مرحله حداقل ۵ دقیقه به طول می انجامد.

در این مرحله باید کاچی را دم کنید.

بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید.

اجازه بدهید تا حدود ۲۰ دقیقه کاچی دم بکشد.

بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزیین کنید و سرو کنید.

غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

می توانید هر کدام از ادویه ها را که خواستید از دستور حذف کنید.

این کاچی چون برای بعد از زایمان بود من از تمام ادویه ها استفاده کردم. کاچی برای خانمهایی که تازه زایمان کردند عالی است و توصیه می شود دو روز بعد از زایمان مصرف شود نه روز اول.



مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات