نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

این مواد غذایی می تواند علت نفخ شما باشد..!

یک شکم باد کرده، فقط در طول عادت ماهیانه گریبان خانم‌ها را نمی‌گیرد. گاهی اوقات مواد غذایی که می‌خوریم، می‌توانند باعث آن احساس پری و گازدار بودن شوند. در اینجا لیستی از مواد غذایی که ممکن است باعث نفخ شکمتان شوند را بیان می‌کنیم. شاید بخواهید در مورد محدود کردن یا اجتناب از آنها فکر کنید.

چهار شنبه 3 مهر 1398

مدیر

مدیر

یک شکم باد کرده، فقط در طول عادت ماهیانه گریبان خانم‌ها را نمی‌گیرد.

گاهی اوقات مواد غذایی که می‌خوریم، می‌توانند باعث آن احساس پری و گازدار بودن شوند.

در اینجا لیستی از مواد غذایی که ممکن است باعث نفخ شکمتان شوند را بیان می‌کنیم.

شاید بخواهید در مورد محدود کردن یا اجتناب از آنها فکر کنید.

محصولات لبنی عدم تحمل لاکتوز، می‌تواند از خفیف تا شدید متغیر باشد.

اما در هر صورت، گاز معده معمولا یک علامت شایع عدم تحمل لاکتوز است.

محدود کردن مقدار شیر، پنیر، ماست و بستنی که می‌خورید را امتحان کنید، و ببینید که آیا مفید واقع می‌شود یا نه.

اگر چنین است، مجبور نیستید مواد لبنی را بطور کامل کنار بگذارید.

شیر بدون لاکتوز بنوشید یا برای کمک کردن به بدنتان برای هضم محصولات لبنی، قرص‌های لاکتایید مصرف کنید.

سیب و گلابی هر یک از این میوه‌ها حدود ۵ گرم فیبر دارند، بنابراین یک منبع عالی از فیبر محلول هستند.

اما آنها می‌توانند برای معده‌های حساس، ایجاد مشکل کنند! اما بطور کامل از آنها اجتناب نکنید.

خوردن نصف یا یک چهارم از این میوه‌ها یا پوست کندن آنها قبل از خوردن به شما امکان خواهد داد که بدون تحمل عوارض منفی این میوه‌ها، از طعم و فواید آنها لذت ببرید.

لوبیا این گیاه جادویی حاوی الیگوساکارید است، یک نوع قند که بطور معمول توسط بدن‌های ما قابل هضم نمی‌باشد.

هنگامیکه این قند به روده‌ی بزرگ شما می‌رسد، باکتری‌ها بطور کامل آنرا مصرف می‌کنند، و گازی هم که تولید می‌شود محصول جانبی ناخوشایند این پروسه خواهد بود.

برای آنکه به بدنتان کمک کنید از آنها استفاده کند، مقدار کمی لوبیا را به همراه غلات سبوس دار که براحتی هضم می‌شوند، مانند برنج بخورید.

بروکلی، کلم و مارچوبه از این سبزیجات بسیار مغذی، اغلب به دلیل گاز بدبویی که تولید می‌کنند، اجتناب می‌شود! دلیل آنکه این سبزیجات باعث ایجاد گاز می‌شوند، به علت رافینوز است.

این قند، بصورت هضم نشده حرکت می‌کند تا به روده‌ی بزرگ برسد که در آنجا توسط باکتری‌های تولید کننده‌ی متان، تخمیر می‌شود.

متاسفانه، شما برای کاهش گازی که آنها تولید می‌کنند، نمی‌توانید هیچ کاری انجام دهید.

اما خوردن آنها در حد اعتدال و با سایر مواد غذایی، باید به جلوگیری از نفح شکم پس از خوردن آنها، کمک کند.

غذاهای چرب خوب است که بدانید که چربی، روند هضم را کند می‌سازد و به غذا، زمان بیشتری برای تخمیر می‌دهد. همچنین احساس پری را افزایش می‌دهد. غذاهای شور سدیم به خودی خود ممکن است باعث ایجاد گاز نشود، اما قطعا باعث احتباس آب می‌گردد. برای آنکه مطمئن شوید از ۲۳۰۰ میلی گرم سدیم در روز تجاوز نمی‌کنید، مقدار نمکی که به غذا اضافه می‌کنید را کاهش دهید و برچسب مواد غذایی را بخوانید. آدامس و آبنبات سفت هنگامیکه شما این‌ها را می‌جوید یا می‌مکید، در نهایت به دفعات بیشتری عمل بلع را انجام می‌دهید. این یعنی شما احتمالا هوای بیشتری فرو می‌برید. همچنین، آدامس‌ها و آبنبات‌های حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند به مشکلات دستگاه گوارشی نیز منجر شوند. نوشیدنی‌های گازدار نوشیدنی‌های پر گاز مانند نوشابه و آبجو هم، دی اکسید کربن آزاد می‌کنند که می‌تواند به معنی نفخ باشد.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات