نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

بخور نخورهایی برای از بین بردن آکنه

جای جوش آزار دهنده ترین اتفاق ممکن روی صورت افراد می باشد. ظهور جوش و جای جوش از لحاظ جسمی اثراتی باقی می گذارند که شاید تا مدت ها بعد جای آن بر روی پوست صورت یا اندام های مختلف بدن باقی بماند.آکنه و جوش یکی از ضایعات پوستی است که باعث می شود زیبایی صورت تان را تحت تاثیر قرار دهد. نکته های مهمی د...

سه شنبه 25 تیر 1398

مدیر

مدیر

جای جوش آزار دهنده ترین اتفاق ممکن روی صورت افراد می باشد.

ظهور جوش و جای جوش از لحاظ جسمی اثراتی باقی می گذارند که شاید تا مدت ها بعد جای آن بر روی پوست صورت یا اندام های مختلف بدن باقی بماند.

آکنه و جوش یکی از ضایعات پوستی است که باعث می شود زیبایی صورت تان را تحت تاثیر قرار دهد.

نکته های مهمی در از بین بردن جوش و آکنه وجود دارد که در این مقاله بررسی می کنیم.

آکنه نوعی جوش است که در سنین جوانی شیوع بیشتری دارد و اغلب جوانان بین 15 تا 25 سال آن را تجربه می کنند.

عوامل متعددی بر ایجاد آکنه موثر است که رژیم غذایی یکی از آن ها است.

محققان دریافتند که مصرف برخی مواد غذایی باعث بیشتر شدن آکنه و مصرف برخی مواد، باعث از بین رفتن و کاهش آن می شوند.

وقتی از رژیم ناسالم آمریکایی (نان سفید و غلات فرآوری شده، غذاهای آماده و فست فودها و ) به رژیم سالم تر مدیترانه ای که شامل غلات کامل، گوشت لخم، میوه ها و سبزیجات باشد، تغییر رویه دهید وضعیت بهتر خواهد شد.

برای از بین بردن آکنه چه چیزهایی را نباید خورد؟ در اینجا مواد غذایی که آکنه را بدتر می کنند آورده شده است.

از این مواد به مدت یک هفته اجتناب کنید و اثر آن را بر روی پوست خود ببینید.

شیر گاوباعث ایجاد جوش و آکنه می شود شیر گاو باعث افزایش قند خون می شود و می تواند التهاب ایجاد کند، همچنین سطح انسولین را بالا می برد که تولید چربی پوست را افزایش می دهد.

شیر گاو همچنین حاوی هورمون رشد است که تولید سلول های پوستی را تشدید می نماید.

در مطالعه ای که در سال 2005 صورت گرفت مشخص شد نوجوانانی که شیر گاو بیشتری مصرف می کردند با آکنه های شدیدتری به نسبت آن هایی که شیر نمی خوردند یا کم می خوردند مواجه شدند.

(به این گروه از افراد توصیه می شود برای تأمین کلسیم مورد نیاز بدن خود ماست را جایگزین شیر نمایند.

) شکر باعث ایجاد جوش و اکنه می شود  مصرف زیاد مواد غذایی شیرین مانند انواع نوشیدنی های شیرین شده، کیک، کلوچه، بیسکوییت، شیرینی، شکلات و ممکن است باعث آکنه شود.

سعی کنید حداقل برای مدتی کوتاه آن را محدود کنید تا نتیجه اثربخش آن را بر روی پوستتان مشاهده نمایید.

مواد غذایی با نمایه گلایسمی بالا باعث ایجاد آکنه و جوش می شود  مواد غذایی با نمایه گلایسمی بالا باعث افزایش سریع قند خون و درنتیجه انسولین می شوند که نتیجه اش افزایش نوسانات هورمونی و التهاب است.

که همگی بر آکنه موثر هستند.

نان سفید، برنج سفید، چیپس سیب زمینی، کیک، کلوچه و نمایه گلایسمی بالا دارند و بهتر است حذف شوند یا کمتر استفاده شوند.

در عوض سبزیجات، غلات کامل، سیب زمینی شیرین، بیشتر میوه ها، حبوبات پخته و نمایه گلایسمی پایینی دارند و مناسب تر می باشند. هله هوله ها و فست فودها باعث ایجاد جوش و آکنه می شود  غذاهای آماده مصرف، غذاهای فست فود، سرخ کردنی ها یا هله هوله ها مانند پفک، کراکر، چیپس و به علت تشدید عوامل التهابی، بدن را بیشتر در معرض تولید آکنه قرار می دهند. شکلات باعث ایجاد جوش و آکنه می شود  در مطالعه ای که به منظور تعیین اثر شکلات بر آکنه صورت گرفت؛ به مدت 4 روز خون 7 نفر قبل و بعد از مصرف 50 گرم شکلات جمع آوری شد. و سپس مورد آزمایش قرار گرفت. این آزمایش نشان داد که سلول های خونی بعد از مصرف شکلات مقدار بیشتری از اینتزلوکین -1B تولید می کنند، که یکی از مارکرهای التهابی است و باعث آکنه می شود. از طرفی این حقیقت وجود دارد که شکلات تلخ یک آنتی اکسیدان است. برای تعیین اثر شکلات بر پوستتان یک هفته مصرف شکلات را قطع کنید و اثر آن را بر روی پوست خود ببینید. برای از بین بردن جوش و آکنه چه چیزهایی را باید خورد؟ ماهی یا بذر کتان مفید برای جوش و آکنه  رژیم غذایی بیشتر افراد سرشار از مقادیر فراوانی امگا 6 است، که التهاب زا می باشد. اما امگا 3 این گونه نیست و برای پوست مناسب می باشد. سعی کنید مقادیر بیشتری از روغن امگا 3 را از طریق ماهی، گردو، بذر کتان و به دست آورید. چای سبز مفید برای جوش و آکنه  مطالعه ای در کره جنوبی نشان داد که چای سبز دارای آنتی اکسیدان فراوانی است و باعث کاهش اندازه سلول های ایجادکننده جوش می شود. مصرف مداوم چای سبز به مدت 8 هفته موثر است. قرار دادن چای سبز کیسه ای سرد به مدت 10-15 دقیقه بر روی محل جوش هم بسیار مفید می باشد. آبمیوه ها مفید برای جوش و آکنه  میوه ها و سبزیجات به طور طبیعی باعث برطرف شدن آکنه می شوند. بسیاری از آن ها دارای بتاکاروتن هستند که به طور طبیعی چربی پوست را کاهش می دهند. میوه ها و سبزیجات به طور طبیعی ضدالتهاب هستند. سبزیجات برگ سبز تیره مانند اسفناج و بروکلی باعث می شوند سموم از بدن دفع شوند و انواع توت ها با رنگ های تیره مثل شاتوت دارای فیتونوترینت هستند و برای پوست بسیار مناسب می باشند. پروبیوتیک ها پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که التهاب و استرس اکسیداتیو در دستگاه گوارش را کاهش می دهند و از بروز آکنه پیشگیری می نمایند. ماست، کفیر، پنیر و و نیز غذاهای تخمیری سرشار از پروبیوتیک ها هستند.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات