نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

سفره تراپی در بهبود رابطه زوج ها

باهم بودن به هر بهانه ای که باشد زیباست اما گاهی باید مراقب بهانه ها بود که در طول زمان گم نشوند و باهم بودن ها را کم رنگ نکنند. یک: شاید افرادی تصور کنند که وقتی از غذا و سفره به عنوان اهرم و وسیله بهبود رابطه زوج ها با...

یک شنبه 12 خرداد 1398

مدیر

مدیر

باهم بودن به هر بهانه ای که باشد زیباست اما گاهی باید مراقب بهانه ها بود که در طول زمان گم نشوند و باهم بودن ها را کم رنگ نکنند.

یک: شاید افرادی تصور کنند که وقتی از غذا و سفره به عنوان اهرم و وسیله بهبود رابطه زوج ها با همدیگر سخن می گوییم درباره یک ایده فانتزی و خیالی و غیر عملی حرف می زنیم.

مگر می شود رابطه میان همسران یا زوج ها را با غذا بهتر کرد؟ واقعیت آن است که ما معمولا با بدبینی درباره پیشنهادهایی که کم تر به گوش ما آشنا هستند داوری می کنیم و در برابر آن ها گارد می گیریم و تصور می کنیم شدنی نیست اما تجربه شخصی و پرس و جوهایم نشان می دهد که این موضوع واقعیت دارد و غذا و سفره می تواند رابطه میان همسران را بهبود ببخشد.

دو: شما اول صبح بیدار می شوید و چای را دم می کنید.

نان تازه می گیرید یا نان را از فریزر درمی آورید و داغ می کنید.

با محتویات داخل یخچال غذایی که می شود در چند دقیقه آماده کرد مثل املت یا سیب زمینی آب پز با کره و نعناع و نظایر آن آماده می کنید.

پنیر و مربا را هم می آورید.

حالا نوبت آن رسیده که همسرتان را هم بیدار کنید.

کاری که مدت هاست انجام نداده اید.

همسر شما به خاطر این که شما عادت کرده اید تا دیروقت بخوابید صبح ها بدون صبحانه از خانه خارج می شود و به محل کارش می رود و آنجا صبحانه اش را می خورد.

اما شما تصمیم گرفته اید تغییری در زندگی تان بدهید و وقتی همسرتان را برای صرف صبحانه بیدارمی کنید او به گونه ای به شما و سفره ای که پهن است نگاه می کند که انگار رویایی عجیب و غریب و دور از باور را تماشا می کند چون تقریبا باورش برای او سخت است که ببیند این وقت صبح شما بیدار شده اید و نه تنها بیدارید بلکه سفره خوبی برای صبحانه چیده اید.

سه: بسیاری از مردان و زنان ایرانی به ویژه در کلانشهرها و تهران دیگر عادت شان شده که وعده های غذایی را بیرون از خانه صرف کنند.

دو وعده اول که حتمی است یعنی صبحانه و ناهار بیرون صرف می شود و می ماند وعده شام که گاهی آن هم به خاطر رژیم یا شیفت های طولانی کار هم حذف می شود.

حالا زوج هایی را تصور کنید در طول روز تماسی با هم ندارند و سفره ها یا میزهای صرف غذا هم عملا یک طرف شان خالی است.

چهار: حتما در فیلم ها این صحنه ها را دیده اید بازیگر زن در حالی که میز غذا را چیده و منتظر همسرش نشسته او آن قدر دیر می رسد که همه غذاها سرد می شوند و زن هم سر میز خوابش می برد.

این اتفاقات امروز بخشی از زندگی ما شده است غذاهایی که سرد می شود نشانه ای از سرد شدن روابط ماست.

غذا و سفره بهانه ای است که ما دور هم جمع می شویم.

غذا چیزی فراتر از یک عمل فیزیولوژیکی و تن محور است.

پنج: سفره ها آدم ها را دور هم جمع می کنند، آدم ها سر سفره یا میز غذاخوری راهی ندارند جز این که با هم کنار بیایند و کنار هم بنشینند.

از همین رو بود که از قدیم در فرهنگ ایرانی وقتی قرار بود دو نفر را با هم آشتی بدهند بهانه، یک مهمانی ناهار یا شام بود. در یک میهمانی است که آدم ها سر سفره جمع می شوند . ممکن است در هر زمان دیگری آدم ها بهانه ای برای پراکندگی داشته باشند، مثلا هر کس برود سراغ علاقمندی خودش، یکی برود سراغ تلویزیون، یکی با گوشی اش مشغول باشد، یکی با کتاب و یکی چیز دیگر اما وقتی وقت غذا می شود همه آدم ها آن اسباب هایی که با آن مشغول بودند کنار می گذارند و سر سفره می آیند، بنابراین زوج ها نباید اهمیت این موضوع را نادیده بگیرند و تصور کنند ایرادی ندارد که روزها بگذرد و آن ها وعده ای با هم غذا نخورند. ششم: در فرهنگ گذشته ما ،مردان ایرانی اصرار داشتند که همه وعده های غذایی در خانه حضور داشته باشند، محل های کار به خانه ها نزدیک تر بود و هنوز روابط به این همه پیچیدگی نرسیده بود بنابراین مرد ایرانی ظهر که می رسید برای خوردن غذا به خانه می آمد، اندکی استراحت می کرد و دوباره سر کار حاضر می شد اما حالا با دگرگونی هایی که روی داده شاید در خیلی از مشاغل نتوان این الگو را بازسازی کرد اما می توان به گونه ای برنامه ریزی کرد که دست کم دو وعده از سه وعده روز به بهانه غذا کنار هم قرار بگیریم و صورت همدیگر را ببینیم. در حال حاضر که در ماه مبارک رمضان هستیم بیشتر  می توان از خاصیت سفره ی مشترک برای بهبود روابط کمک گرفت چون اغلب افراد سحر ها و افطارها را کنار خانواده شان می گذرانند.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات