نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

چگونه می توان مواد غذایی را تازه نگه داشت؟

تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید و توجه داشته باشید چه مواد غذایی در خانه دارید. همچنین، همه مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. توجه داشته باشید که چه نوع غذاهایی را باید در یخچال نگهداری کنید و کدام یک به این کار نیازی ندارند.

شنبه 12 مرداد 1398

مدیر

مدیر

تنها آنچه را که نیاز دارید خریداری کنید و توجه داشته باشید چه مواد غذایی در خانه دارید.

همچنین، همه مواد غذایی نیازی به نگهداری در یخچال ندارند.

توجه داشته باشید که چه نوع غذاهایی را باید در یخچال نگهداری کنید و کدام یک به این کار نیازی ندارند.

قارچ کیسه های کاغذی به روش های مختلف می توانند کمک حال شما باشند و استفاده از آنها برای نگهداری از قارچ ها یکی از این موارد است.

کیسه های کاغذی برای نگهداری کارآمدتر از قارچ ها بهتر از همتایان پلاستیکی خود هستند.

افزون بر این، نگهداری به این روش می تواند از بروز رطوبت که برای قارچ ها بسیار بد است، پیشگیری کند.

در نهایت، شما می توانید آنها را در یخچال نگهداری کنید.

گوشت اگر قصد دارید طی چند روز آینده گوشت را مصرف کنید، آن را می توانید در بسته بندی اصلی خود نگهداری کنید.

اما برای نگهداری بلند مدت، شما می توانید گوشت را در یک فویل پیچیده یا در یک کیسه زیپ دار (زیپ کیپ) قرار دهید.

آووکادو اگر آووکادوها کال هستند و باید برسند، آنها را برای چند روز در دمای اتاق قرار دهید.

اگر رسیده هستند، اما قصد ندارید در حال حاضر آنها را مصرف کنید، آووکادوها را در یخچال نگهداری کنید.

زمانی که آووکادو را نصف می کنید اجازه دهید هسته در نیمه مصرف نشده باقی بماند.

افزون بر این، شما می توانید برای کمک به نگهداری از آووکادو اندکی آبلیمو روی آن بریزید.

توت ها زمانی که باید از توت های تازه نگهداری کنید، پیشگیری از کپک زدن عامل مهمی است که باید در نظر داشته باشید.

برای تحقق این هدف، شما می توانید آنها را در ترکیبی متشکل از یک فنجان سرکه و سه فنجان آب ریخته سپس در یخچال نگهداری کنید.

به خاطر داشته باشید آنها را به خوبی خشک کنید.

فلفل دلمه ای فلفل هایی که قرار است ذخیره شوند، چه تند و چه شیرین، باید سفت و بدون چروک باشند.

شما می توانید به روش های مختلف آنها را نگهداری کنید: کل فلفل را در یک کیسه قرار دهید.

اگر فلفل را برش زده اید تکه های آن را در دستمال حوله ای پیچیده و در یک ظرف نگهدارنده قرار دهید، سپس به میزان کافی آب روی آن ریخته تا دستمال اشباع شود و ظرف را درون یخچال قرار دهید.

همچنین، شما می توانید تکه های فلفل را برای ذخیره بلند مدت در کیسه فریزر ریخته و منجمد کنید. گوجه فرنگی نیازی نیست تا گوجه فرنگی ها را درون یخچال نگهداری کنید. در حقیقت، این کار می تواند موجب از بین رفتن عطر و مزه و بافت آنها شود. اگر گوجه فرنگی ها اندکی کال هستند، نگهداری روی پیشخوان می تواند به رسیدن آنها کمک کند. گوجه فرنگی ها را در معرض نور خورشید قرار ندهید. شیر هر زمان که در یخچال باز می شود، شیر نسبت به تغییرات دمایی بسیار حساس است. از این رو، آن را در محفظه های در یخچال قرار ندهید. شیر را در طبقه های اصلی یخچال قرار دهید. اگر تاریخ انقضای شیر نزدیک است می توانید آن را در فریزر قرار دهید. این کار موجب می شود تا سه ماه به ماندگاری آن افزوده شود. تخم مرغ همانند شیر، تخم مرغ ها را در طبقه بالایی یخچال و ترجیحا در جعبه اصلی خود نگهداری کنید. اگر نسبت به تازه بودن تخم مرغ ها اطمینان ندارید، یکی از آنها را درون یک لیوان آب قرار دهید. اگر تخم مرغ غرق شد، تازه است و اگر شناور باقی ماند، قدیمی است. پیاز نیازی نیست تا پیاز را در یخچال نگهداری کنید و آنها را در مکانی تاریک و خشک قرار دهید. پنیر یکی از روش های نگهداری پنیر پیچیدن آن در کاغذ مومی است زیرا این نوع کاغذ امکان تنفس را به ماده غذایی می دهد، در شرایطی که آن را خشک نگه می دارد. پس از برش زدن پنیر می توانید به قسمت برش خورده کره بمالید تا آن را تازه نگه دارد. پنیر را در کنار مواد غذایی بودار نگهداری نکنید زیرا می تواند بو را به خود جذب کند. مخمر مخمر یکی از اجزا تشکیل دهنده اصلی نان است. بر همین اساس، آگاهی از چگونگی تازه نگه داشتن آن اهمیت دارد. به عنوان مثال، اگر یک بسته یا شیشه باز نشده دارید، باید آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید. مخمر نسبت به قرار گرفتن در معرض هوا، رطوبت و/یا گرما حساس است و زمانی که بسته بندی یا شیشه آن را باز می کنید باید در یخچال نگهداری شود یا درون یک ظرف نگهدارنده در فریزر منجمد شود. گیاهان دارویی شما می توانید گیاهان دارویی مانند نعناع و ریحان را درون یک گلدان یا لیوان آب قرار داده و یک قاشق چایخوری شکر به آب اضافه کنید. افزون بر این، مکان ایده آل برای نگهداری گیاهان دارویی روی لبه پنجره است. اگر قصد ندارید در حال حاضر از آنها استفاده کنید می توانید سبزی ها را شستشو داده، در یک کیسه زیپ‌دار قرار داده و در فریزر منجمد کنید. کاهو با این ماده غذایی همانند گیاهان دارویی رفتار کنید. البته نیازی نیست تا آن را کنار پنجره قرار دهید. می توانید کاهو را پیش از ذخیره در یک دستمال حوله ای بپیچید یا قسمت پایینی آن را درون یک ظرف آب قرار دهید. با قرار دادن برگ های کاهو به مدت سه تا پنج دقیقه درون آب یخ می توانید تازگی را به برگ های پژمرده کاهو باز گردانید. نان نگهداری نان در یخچال به واسطه محیط مرطوب آن می تواند موجب فساد سریع‌تر این ماده غذایی شود. نگهداری در دمای اتاق به دور از نور خورشید و در یک کیسه پلاستیکی در بسته بهترین گزینه برای ذخیره‌ی نان است. موز نکته کلیدی برای پیشگیری از قهوه ای شدن سریع پوست موز نگهداری آنها در کنار هم به صورت خوشه است. همچنین، اگر موزها کال هستند آنها را در دمای اتاق نگهداری کنید. اگر موزها بیش از حد رسیده اند، آنها را در فریزر نگهداری کرده و برای تهیه خوراکی هایی مانند نان موزی استفاده کنید.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات