نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

طرز تهیه پلو اسفندی شیراز و نکات پخت آن

پلو اسفندی یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان فارس است که مخلوطی از گوشت و غلات و حبوبات است و در آن ادویه و طعم های زیادی به کار می رود. در ادامه طرز تهیه ی این غذای اصیل شیرازی را بررسی خواهیم کرد با ما باشید.

چهار شنبه 27 آذر 1398

مدیر

مدیر

پلو اسفندی یک غذای بسیار خوشمزه مربوط به استان فارس است که مخلوطی از گوشت و غلات و حبوبات است و در آن ادویه و طعم های زیادی به کار می رود.

در ادامه طرز تهیه ی این غذای اصیل شیرازی را بررسی خواهیم کرد با ما باشید.

مواد لازم برای پلو اسفندی: ; گوشت گوسفند : 400 گرم; ; پیاز : 2 عدد; ; فلفل سیاه  : به مقدار لازم; ; ادویه پلویی جنوب : به مقدار لازم; ; زردچوبه : 1 قاشق چای خوری; ; عدس : یک دوم پیمانه; ; نخود : یک دوم پیمانه; ; لوبیا سفید : نصف پیمانه; ; ماش : یک دوم پیمانه; ; میخک : یک هشتم قاشق چای خوری; ; پیازداغ : 1 پیمانه; ; برنج : 5 پیمانه; ; جو : یک دوم پیمانه; ; گندم : یک دوم پیمانه; ; کره: 100 گرم; ; روغن کرمانشاهی : به مقدار لازم; طرز تهیه پلو اسفندی شیراز: گوشت را به همراه با نصف مقدار پیاز و زردچوبه در یک قابلمه با کمی بگذارید تا خوب بپزد.

حبوبات خود را نیز در قابلمه بریزید و بگذارید تا پخته شود.

پس از طبخِ گوشت، آن را از قابلمه خارج کنید.

ادویه پلویی جنوب، میخک و پیاز داغ را به قابلمه بیفزایید.

آبِ روی برنج خیس شده را خالی کرده و در قابلمه بریزید؛ پس از چند جوش، حبوبات پخته شده و غلات خیس شده را به قابلمه بیفزایید.

نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده، درِ قابلمه را ببندید تا برنج و غلات کاملاً پخته و آبِ آن تبخیر شود؛ گوشت را وسط مخلوط پلو گذاشته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار برنج بلند شود؛ کره را با سه قاشق سوپ خوری روغن کرمانشاهی روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

زمانی که بخار برنج بلند شد، روی آن ریخته، درِ ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا برنج به مدت 45 دقیقه دم بکشد.

پس از اینکه برنج شما دم کشید  پلئ اسفندی شما آماده است. آن را در دیس بریزید و سرو نمایید.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات