نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

آشنایی با میوه هایی که بیشترین میزان قند را دارند

اما آیا تابحال با خود فکر کرده اید که چه میوه هایی بیشترین مقدار قند را در خود دارند؟ برای مثال یک موز و یک سیب به شما داده شده و از شما پرسیده می شود که کدام یک دارای قند بیشتری است. جوابتان چه خواهد بود؟ اگر چه این دو میوه هایی بسیار مقوی و سالم هستند و می توان آن ها را به شیوه های مختلفی به عن...

شنبه 20 مهر 1398

مدیر

مدیر

اما آیا تابحال با خود فکر کرده اید که چه میوه هایی بیشترین مقدار قند را در خود دارند؟ برای مثال یک موز و یک سیب به شما داده شده و از شما پرسیده می شود که کدام یک دارای قند بیشتری است.

جوابتان چه خواهد بود؟ اگر چه این دو میوه هایی بسیار مقوی و سالم هستند و می توان آن ها را به شیوه های مختلفی به عنوان دسر مصرف کرد اما یکی از آن ها دارای مقادیر بسیار بیشتری قند نسبت به دیگری است.

در حالی که یک سیب متوسط دارای کالری کمتری نسبت به یک موز متوسط است اما وقتی پای قند به میان می آید باید گفت که مقدار قند سیب بیشتر از موز خواهد بود که این میزان در هر دانه نزدیک به ۵ گرم است.

اما این بدان معنا نیست که موز انتخاب بهتری برای خوردن است به این دلیل که قند کمتری دارد.

بسیاری از افراد درک نمی کنند که شکر آنقدر که گفته می شود نیز برای بدن مضر نیست و باید مقادیر زیادی قند فراوری شده (شکر) مصرف کرد که شاهد وارد شدن صدمات جدی به بدن بود.

در واقع در این میان نوع قندی که مصرف می شود بسیار تعیین کننده است و بدین ترتیب می توان گفت که قند طبیعی که در میوه ها یافت می شود بسیار مفید بوده و برای بدن لازم است.

میوه ها بخشی خوشمزه و بسیار مهم از یک رژیم غذایی محسوب می شوند.

میوه ها منبعی فوق العاده برای فیبر، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد شیمیایی گیاهی هستند.

میوه تازه منبع خوبی برای انرژی پایدار است.

میوه کامل حاوی فیبر و دیگر مواد مغذی است که به بدن اجازه می دهد هر چه بیشتر احساس سیری را تجربه کرده و با گذشت زمان به آرامی قند را جذب کند.

کدام میوه‌ها بیشترین میزان قند را دارند؟ در میان میوه ها نیز برخی گزینه ها می توانند بهتر از دیگران باشند.

از آنجایی که میوه های خشک شده و آبمیوه ها حاوی سطوح بالاتر قند هستند، میوه کامل تازه به طور کلی انتخاب بهتری محسوب می شود.

در حال حاضر، بسیاری از مردم جهان بیش از اندازه قند مصرف می کنند که موجب التهاب، افزایش وزن، و بسیاری مشکلات سلامت دیگر می شود.

اولویت بندی میوه های کم قند می تواند به کنترل مصرف قند کلی نیز کمک کند.

فهرست زیر به طور کلی دامنه محتوای قند میوه ها را نشان می دهد.

با این وجود، میزان قند موجود در یک میوه می تواند با توجه به شرایط رشد، گونه ها و رسیدگی بسیار متفاوت باشد. میوه هایی با کمترین محتوای قند آووکادو لیمو و لیمو ترش ریواس تمشک شاه توت کرنبری میوه ها منبعی فوق العاده برای فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند میوه هایی با محتوای قند کم تا متوسط توت فرنگی ملون پاپایا هندوانه هلو شلیل بلوبری طالبی نارگیل سیب گواو زردآلو (تازه و نه خشک شده) گریپ فروت میوه هایی با محتوای قند متوسط تا زیاد آلو پرتقال کیوی گلابی آناناس میوه هایی با بیشترین محتوای قند نارنگی گیلاس انگور انار انبه انجیر موز لیچی میوه خشک شده (مانند کشمش، زردآلو خشک شده، آلو)



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات