نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

طرز تهیه سس کچاپ بازاری

در این مطلب برای شما دوستان طرز تهیه سس خوشمزه ی کچاپ را قرار داده ایم. سس کچاپ یکی از خوشمزه ترین سس هایی است که در میان مردم جهان محبوبیت دارد. در ادامه دستور تهیه این سس را به شکل ساده و با توضیحات کامل برایتان آماده کرده ایم.

پنج شنبه 14 شهریور 1398

مدیر

مدیر

در این مطلب برای شما دوستان طرز تهیه سس خوشمزه ی کچاپ را قرار داده ایم.

سس کچاپ یکی از خوشمزه ترین سس هایی است که در میان مردم جهان محبوبیت دارد.

در ادامه دستور تهیه این سس را به شکل ساده و با توضیحات کامل برایتان آماده کرده ایم.

مواد لازم: گوجه فرنگی رسیده ۲۴ عدد   پیاز زرد بزرگ یک عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ یک عدد دانه کرفس یک و نیم قاشق مرباخوری دانه خردل یک قاشق مرباخوری فلفل شیرین یک قاشق مرباخوری دارچین یک چوب  شکر قهوه ای یک لیوان نمک یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یک و نیم لیوان پاپریکا (نوعی فلفل قرمز) یک قاشق غذاخوری طرز تهیه سس کچاپ: 1) گوجه ها را پوست کنده و دانه های وسطش را در بیاورید و به همراه فلفل دلمه ای که دانه هایش را خارج کرده اید و پیاز روی شعله ی ملایم گاز بگذارید تا آب انداخته و نرم شوند.

سپس پیاز و فلفل و گوجه ی نرم شده ی خود را داخل دستگاه مخلوط کن ریخته و پوره اش کنید.

2) پوره را روی شعله قرار دهید و بگذارید به مدت یک ساعت دیگر به آرامی بجوشد و آبش کشیده شود به طوری که آب آن غلظ شود.

در کیسه ی پارچه ای تمیز دانه های کرفس، دانه های خردل، فلفل شیرین و چوب دارچین را قرار داده و سر آن را ببندید و سپس در پوره قرار دهید.

در این مرحله شکر و نمک را نیز به مواد اولیه اضافه کنید.

3) بگذارید مواد روی حرارت کم در حالی که مرتب هم می زنید به مدت ۲۵ دقیقه بپزد.

سپس سرکه سیب و پاپریکا را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ شود.

پارچه حاوی دانه های کرفس، خردل، فلفل شیرین و دارچین را از سس در آورید.

برای استریل کردن شیشه سس، آن را در آب جوش قرار دهید تا داغ شود سپس سس را طوری بریزید که شیشه کاملا پر نشود و بین لبه شیشه و در جا باشد.

4)شیشه های سس را داخل آب جوش بگذارید تا حدود 10 دقیقه گرم شوند و داغ سپس بگذارید خنک شوند و اینگونه شیشه های خود را وکیوم کنید.

حال این شیشه هارا به مدت یک هفته در جای خنک و تاریک قرار دهید تا جا بیفتند و پس از آن آن ها را باز کرده و نوش جان کنید.

حواستان باشد که وکیوم به درستی انجام شده باشد و هوا به داخل سس شما نفوذ نکند. این سس به محض شروع به مصرف باید داخل یخچال قرار بگیرد.



مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات