نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

Modeling of Non-Point Source Pollution by Long- Term Hydrologic Impact Assessment (L-THIA) (Case Study: Zayandehrood Watershed) in 2015 Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 Provided for Non-Commercial Research and Educational Use only Not for Reproduction, Distribution or Commercial Use Assessment of impacts of land use changes on surface water using L-THIA model (case study: Zayandehrud river basin) Evaluation of Surface Water Quality by NSFWQI Index and Pollution Risk Assessment, Using WRASTIC Index in 2015 بررسی علل بحران کم آبی زاینده رود و ارایه راهکارهای لازم جهت مقابله با آن بررسی روند تغییرات آلودگی های هیدروکربورهای نفتی در آب و رسوبات حوزه جنوبی دریای خزر مکان یابی محل دفن زباله با به کارگیری فرآیند تحلیل سلسله مراتبی و روش Topsis (مطالعه ی موردی: شهرستان گلپایگان) بررسی نیازهای تفرجی بازدیدکنندگان پارک ملی بمو كاربرد ماتريس رياضي در ارزيابي آثار توسعه كارخانه كمپوست (مطالعه موردي: كارخانه كمپوست شهرستان گلپايگان) عوامل مؤثر بر رضایتمندی شهروندان از خیابانهای شهری و ارتباط این عوامل با سرمایه های اجتماعی؛ مورد مطالعه: خیابان 5 آذر شهرستان گرگان نمايش توزيع مکانی فسفر، نيتروژن، مواد جامد محلول و مواد جامد معلق در GIS و بررسی اثر کاربری اراضی بر ميزان اين آلاينده ها (مطالعه موردی: حوضه آبخيز زاينده رود( بررسی غلظت فلزات سنگین کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی( در رسوبات رودخانه زاینده رود) اثرات و پیامدهای حاصل از فعالیت های انسانی بر موجودات زنده و زیستگاه های تالاب گاوخونی بررسی ارتباط بین پارامترهای کیفی آب و تغییرات کاربری اراضی(حوضة آبخیز زاینده رود) بررسی عدم قطعیت در ارزیابی اثرات محیط زیست و استفاده از منطق فازی جهت مدیریت آن ارزیابی شاخص های زیست اقلیمی مؤثر برآسایش انسان در فضای آزاد مطالعه موردی: شهر یاسوج امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدل SWOT بررسی کیفیت آب سطحی با استفاده از شاخص NSFWQI و ارزیابی ریسک آلودگی (مطالعه موردی: حوضه آبریز رودخانه زاینده رود) برنامه ریزی و امکان سنجی نواحی مستعد طبیعت گردی با نگرش آمایش سرزمین (مطالعه موردی: شهرستان بویر احمد) میزان اهمیت و وضعیت عوامل موثر در تغيير الگوي مصرف انرژي به سمت مصرف انرژي¬هاي پاك با نظر سنجی از متخصصان (مطالعه موردی: شهر یاسوج) ارزيابي اكوتوريسم در شهرستان بویراحمد با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافيايي (GIS) تغييرات كاربري اراضي و آثار آن بر كيفيت آب رودخانه (مطالعه موردی: حوزه آبخیز زاینده رود) کاهش آسیب به محیط زیست درعملیات حفاری چاه‌های نفت بررسی موانع تاثیرگذار بر آینده توسعه پایدار گردشگری شهری (مطالعه موردی شهر اصفهان) امکان سنجی توسعه پایدار گردشگری در شهرستان بویراحمد با استفاده از مدلSWOT بررسی قابلیت ها و محدودیت های گردشگری (مطالعه موردی: منطقه نمونه گردشگري کوه گل و چشمه میشی، استان کهکیلویه و بویر احمد) بررسی فلزات سنگین (کادمیوم، مس، منگنز، نیکل، سرب و روی) در رسوبات رودخانه زاینده رود بررسي گزارش‌هاي تجمع جیوه در محیط ها و بافت های مختلف در سالهای 2010 تا 2014 در ایران برنامه ریزی توسعه گردشگری با توجه به شرایط محیط طبیعی نمونه موردی(شهرستان بویراحمد) نقش کاربری اراضی در کیفیت آب رودخانه زاینده رود نخستین اجرای ماتریس ریاضی ارتقاء یافته برای ارزیابی اثرات توسعه کارخانه کمپوست در ایران (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) ارزیابی اثرات محیط¬زیستی محل¬های پیشنهادی کارخانه کمپوست با استفاده از روش ماتریس ارزیابی سریع اثرات (RIAM) (مطالعه موردی: کارخانه کمپوست شهرستان گلپایگان) انواع حافظه ها بازاریابی تک به تک مجموعه فیلم های آموزش کتیا (catia) نقشه های کامل تاسیسات یک هتل با زیربنای 10000 متر مربع پروژه ساخت ربات ارتباط بين شبكه ای با TCP/IP ترسیم مثال کاربردی در نرم افزار کتیا ترسیم شیرآب با نرم افزار کتیا ترسیم لاستیک ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم چوب لباسی با نرم افزار کتیا ترسیم تیغه فرز با نرم افزار کتیا ترسیم گوشی تلفن با نرم افزار کتیا مثالی کاربردی از فرمول نویسی در کتیا ترسیم میل لنگ ماشین با نرم افزار کتیا ترسیم توپ فوتبال با نرم افزار کتیا ترسیم انبردست در نرم افزار کتیا ترسیم آج در نرم افزار کتیا

مطالب

چگونه باک ویتامین D بدنمان را پر کنیم؟

در این مطلب می‌خواهیم چند تا از منابع غذایی مهم این ویتامین را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

یک شنبه 5 آبان 1398

مدیر

مدیر

در این مطلب می‌خواهیم چند تا از منابع غذایی مهم این ویتامین را معرفی کنیم.

با ما همراه باشید.

ویتامین D برای قلب، استخوان‌ها، دندان‌ها مفید است و با آلزایمر، پارکینسون، دیابت، افسردگی و سرطان مقابله می‌کند.

فراموش نکنید که این ویتامین برای سلامت موها نیز بسیار مفید است.

اما متأسفانه روز به روز میزان ویتامین D بدن ما در حال سقوط آزاد می‌باشد.

این ویتامین را «ویتامین خورشید» نیز نامیده می‌شود به خاطر اینکه قرار گرفتن در معرض نور خورشید آن هم به مدت حدود یک ربع، 80 درصد از نیاز ما به ویتامین D را تأمین می‌کند.

اما متأسفانه آپارتمان نشینی و از طرف دیگر آسیب‌های اشعه های ماورای بنفش باعث می‌شود که خیلی‌ها به میزان کافی در معرض نور خورشید نباشند.

در این شرایط نقش مواد غذایی پررنگ‌تر می‌شود.

ماهی‌های چرب یکی از منابع طبیعی این ویتامین محسوب می‌شوند.

در این مطلب می‌خواهیم چند تا از منابع غذایی مهم این ویتامین را معرفی کنیم.

با ما همراه باشید.

ماهی آزاد میل کنید مصرف حدود 100 گرم ماهی آزاد 90 درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین D را تأمین می‌کند.

ماهی‌های آزاد از جانداران میکروسکوپی به نام زئوپلانکتون‌ها تغذیه می‌کنند و به همین دلیل حاوی میزان زیادی از این ویتامین هستند.

سعی کنید این ماهی را در برنامه‌ی غذایی خود بگنجانید و از خواص آن بهره‌مند شوید.

این ماهی همچنین از منابع خوب امگا 3 ها محسوب می‌شوند.

روغن کبد ماهی را دریابید روغن جگر ماهی منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین D محسوب می‌شود.

کپسول‌ها و قرص‌های تهیه شده از این روغن طعم در مقایسه با روغن آن طعم خوبی دارند و به راحتی قابل مصرف هستند.

یک قاشق غذاخوری روغن جگر ماهی برای تأمین نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین D کافی است.

اگر می‌خواهید از قرص‌های این روغن استفاده کنید بهتر است اول با پزشک یا داروسازتان مشورت کنید.

باید بگوییم که این روغن همچنین سرشار از ویتامین A نیز می‌باشد. ماهی حلوا که ماهی سول نیز گفته می‌شود سرشار از ویتامین D می‌باشد. این ماهی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین B12 و سلنیوم نیز هست. ماهی ساردین مصرف کنید مصرف ماهی ساردین یکی از روش‌های موثر و ساده برای تأمین ویتامین D بدن محسوب می‌شود. یک عدد کنسرو کوچک ماهی ساردین می‌تواند حدود 70 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این ویتامین را تأمین کند. فراموش نکنید که این ماهی همچنین منبع امگا 3، ویتامین B12، پروتئین و سلنیوم نیز می‌باشد و از پیر شدن سلول‌ها پیشگیری می‌کند. ویتامین D برای قلب، استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است ماهی کولی را فراموش نکنید یکی از ماهی‌هایی که معمولاً کمتر استفاده می‌شود و در منوی رستوران‌های معروف جایی ندارد همین ماهی کولی است. با این حال باید بدانید که ماهی کولی سرشار از ویتامین D است. این ماهی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی امگا 3 و کلسیم نیز می‌باشد. ماهی حلوا یا همان ماهی سول این ماهی برای افراد خوش خوراک که به سلامتی شان اهمیت زیادی می‌دهند یک گزینه‌ی خوب محسوب می‌شود. ماهی حلوا که ماهی سول نیز گفته می‌شود سرشار از ویتامین D می‌باشد. این ماهی همچنین منبع فوق‌العاده‌ی ویتامین B12 و سلنیوم نیز هست. تخم مرغ: 10 درصد نیاز روزانه با وجود این که تخم مرغ سرشار از ویتامین D نمی‌باشد اما با این حال می‌تواند حدود 10 درصد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین کند. کافی است تخم مرغتان را با قارچ میل کنید تا این ترکیب خوشمزه ویتامین D خوبی به بدنتان برساند. ماهی تن: تازه و سرشار از ویتامین مصرف 85 گرم ماهی تن حدود نیمی از نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین D را تأمین می‌کند. ماهی تن تازه یکی از بهترین انتخاب‌های موجود برای تأمین ویتامین D بدن است. ماهی ماکرو: ناشناخته اما مفید ماهی ماکرو جزو ماهی‌های سرشار از ویتامین D و امگا 3 ها است. یک وعده ماهی ماکرو یعنی حدود 100 از این ماهی 90 درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین D را تأمین می‌کند. متخصصان حوزه‌ی تغذیه توصیه می‌کنند که به طور مرتب از این ماهی مصرف شود. با این حال این ماهی محبوبیت ماهی آزاد و یا ماهی تن را ندارد. کره کره یک ماده‌ی غذایی خیلی چرب و پرکالری است اما با این حال سرشار از ویتامین A و ویتامین D می‌باشد. در واقع هر قالب 50 گرمی کره حدود 15 تا 20 درصد نیاز بدن به ویتامین D را تأمین می‌کند.



نام  
ایمیل  
نظر  
   

مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات