نویسندگان سایت

مدیر

تصاویر

ترسیم راکت تنیس با نرم افزار قدرتمند کتیا تحقیق درباره شبکه های کامپیوتری کد عددی محاسبه میانیابی به کمک روش نیوتن پیشرو(Newton Forward Interpolation) کد عددی میانیابی به کمک روش لاگرانژ(Lagrange) کد عددی میانیابی به کمک روش چبیشف(chebyshev) کد عددی محاسبه ریشه یک معادله با استفاده از روش های , , False Position , Modified False Position ,Bisection معرفی اجمالی انواع زیردریایی های جدید معرفی اجمالی تکنولوژی توربین های بادی تحقیق درباره امنيت در پايگاه داده‌هاي كامپيوتري فروشگاه پروژه پلان معماری و سازه ساختمان 4طبقه پروژه تحلیل سیستم با نرم افزار vensim aphids as virus vectors تولید، اجرا و حمل بتن بتن متخلخل آشنایی با سنگ نما و سنگهای ساختمانی سازه های فضاکار ترجمه کتاب مدیریت پروژه (project management) ترجمه مقاله استخراج حلال مستقیم ایندیم از یک محلول صافی تقلیل باقی مانده توسط D2EHPA رابطه میان سکوت سازمانی، اعتماد و تعهد سازمانی بر ارزیابی ریسک تقلب در حرفه حسابرسی برخی ویژگیهای بیوشیمیایی آنزیم پروتئاز و لیپاز در پروانه برگخوار شمشاد (Cydalima perspectalis)در شرایط آزمایشگاهی نرم افزار مالی راشوین 5 نمونه پلان معماری مسکونی معمولی زباله های اتمی خلاصه کتاب هندسه در معماری(زهره بزرگمهری) پارادایم های پردیس / درآمدی بر بازشناسی و بازآفرینی باغ ایرانی خلاصه ای از کتاب معنویت در هنر / واسیلی کاندینسکی طرح ابر 10 طرح ابر 9 طرح ابر 8 طرح ابر 7 طرح ابر 6 قالب عکس 31 قالب عکس 30 قالب عکس 29 قالب عکس 28 قالب عکس 27 قالب عکس 26 قالب عکس 25 قالب عکس 24 قالب عکس 23 قالب عکس 22 قالب عکس 21 قالب عکس 20 قالب عکس 19 قالب عکس 18 طرح ابر 5 طرح ابر 4 لایه باز ساعت لایه باز ابر 3

مطالب

طرز تهیه آش دوغ سنتی تبریز

در این مطلب طرز تهیه ی آش دوغ سنتی تبریز را برای شما دوستان خواهیم گفت. آش دوغ تبریزی یکی از آش های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که پخت آن شیوه ی خاص خودش را دارد که در ادامه شرح خواهیم داد.

چهار شنبه 2 بهمن 1398

مدیر

مدیر

در این مطلب طرز تهیه ی آش دوغ سنتی تبریز را برای شما دوستان خواهیم گفت.

آش دوغ تبریزی یکی از آش های بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که پخت آن شیوه ی خاص خودش را دارد که در ادامه شرح خواهیم داد.

مواد اولیه: ; دوغ ۲ لیتر; ; سبزی آش ۷۰۰ گرم; ; برنج ۱ پیمانه; ; سیر ۲ عدد; ; نخود ۲۵۰ گرم; ; نمک و فلفل قرمز یا سیاه به دلخواه; دستور پخت اش دوغ تبریز: ابتدا نخود ها را به مدت 8 تا 12 ساعت خیس می دهیم تا نفخ آن ها گرفته شود.

بهتر است که آب نخود ها را دو الی سه افعه تعویض کنید تا این کار بهتر انجام شود.

در مرحله ی بعد نخود ها را با اب سرد می شوییم و پس از آبکش کردنشان در قابلمه ی آشمان می ریزیم و روی آن آب می گیریم واجازه می دهیم تا نخود خوب مغز پخت شود.

پس از پخت کامل نخود زیر شعله را کم می کنیم و در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا آب زود به جوش بیاید و آنگاه برنج را می شوییم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و پس از مدتی امتحان می کنیم ببینیم برنج کاملا پخته یا نه اگر پخته بود آبکش می کنیم و به قابلمه نخود اضافه می کنیم و درب قابلمه را بر می داریم و کمی نمک می ریزیم (باعث می شود سبزی را که اضافه می کنیم رنگش کم تر تغییر کند)و سپس سبزی آشی که از قبل آماده کرده ایم(شامل تره،جعفری و شوید که به طور یکسان در آش استفاده می شود) را به آش می افزاییم و مواد را مخلوط می کنیم.

دقت کنید که تا این مرحله همچنان در قابلمه نباید گذاشته شود چون رنگ سبزی شما تیره می شود و تازگی و سبزی اولیه ی خود را از دست می دهد.

تا پخت سبزی آش ما اب زیادی در آش نمی بینیم چون تبخیر می شود و قصد داریم دوغ اضافه کنیم پس نیاز به داشتن آب نیست.

پس از پخت سبزی آش دوغ را کم کم اضافه می کنیم و مداوم می زنیم تا کاملا مواد مخلوط شوند.

(اگر دوغ محلی در دسترس شما نیست می توانید از دوغ گازدار پاستوریزه استفاده کنید)درب قابلمه را به هیچ عنوان نمی گذاریم چون ممکن است باعث بریدن دوغ شود.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه که دوغ را اضافه کردیم فلفل و نمک آش را می چشیم و اگر نیاز بود مجددا می افزاییم.

سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی ریز ریز خرد می کنیم و در زمان سرو آش دوغ به آن اضافه می کنیم. حتما در کنار این آش یک نوشیدنی شیرین نیز نوش جان کنید تا سیرو دوغ موجود در آن باعث افت فشار خون شما نشود.



مطالب تصادفی

تبلیغات

مطالب تصادفی

تبلیغات